top of page
VVS

Badrumsrenovering eller nybygge? Vi erbjuder alla typer av VVS-arbeten till privatpersoner och företag. Allt vårt VVS-arbete utförs fackmannamässigt av certifierade rörmokare med lång erfarenhet.

bad.jpg

Vad är ett VVS- arbete?

VVS står för värme, ventilation och sanitet och innefattar arbeten som rördragning, avlopp, och luftkonditionering.

Certifierade rörmokare

Allt vårt arbete utförs av certifierade entreprenörer och rörmokare med expertkompetens och lång erfarenhet i branschen. Vi jobbar enligt fackmannamässig standard och strävar alltid efter ett perfekt resultat.

 

Vårt VVS-arbete

Vi genomför idag alla typer av VVS-arbeten. Stora som små. Vi har lång erfarenhet av såväl renoveringar som nybyggen och tar oss gärna ann dina utmanade projekt. 

Vi erbjuder bland annat:

  • avloppsinstallationer

  • rörinstallationer

  • luftkonditionering 

  • värmepumpar

  • total entreprenad

  • badrumsrenoveringar.

VVS för privatpersoner och företag

Vi erbjuder idag VVS-arbeten för både privatpersoner och företag. Vi har stor erfarenhet av enklare bostadsrenoveringar men även mer avancerade jobb i större byggnader.

Snyggt arbete

När vi genomför allt vårt VVS- arbete tänker vi även på att det ska vara så snyggt och diskret som det bara går. Oavsett om det rördragning i ditt badrum eller installationen av din luftkonditionering. Självklart tänker vi även på hur vårt arbete fungerar i praktiken och ibland måste vi ge vika för det. Men allt som ofta går det att hitta en lösning som både är praktisk och snyggt. 

 

Behöver du hjälp med ett VVS-arbete? Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

bottom of page