top of page
VÄRMEPUMPAR, Installation

När du investerar i en värmepump måste den även installeras av en certifierad montör enligt lag. Vi erbjuder dig därför en högklassig och fackmannamässig installation. Vi utför även dimensionering och finjusteringar för att din värmepump ska ge maximala besparingar och effekter i din bostad. 

pic2.png

Maximera resultaten av din värmepump

Oavsett vilken typ av värmepump du installerar hjälper vi dig maximera resultaten av den. Vi hjälper dig hitta den bästa platsen i din bostad för värmepumpen för att maximera nyttan och besparingarna av den. Efter installationen genomför vi även finjusteringar för optimera effekterna av din värmepump.  

 

Är du i behov av en ny värmepump?Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från dimensionering, leverans och installation av din nya värmepump.

Installation med garantier

Alla våra installationer genomförs med hög kvalite av certifierade montörer och gör att du erhåller alla de garantier som kommer med en ny värmepump. Givetvis får du ett bevis för garantin efter utförd installation. 

 

Dimensionering av din värmepump

När du val att investera i en ny värmepump hjälper vi dig att anpassa den efter dina och din bostads behov. Vi tar bland annat hänsyn till:

  • tidigare värmesystem i bostaden

  • fastighetens storlek och isolering

  • kommande användningsområde för värmepumpen

  • klimatet på platsen för bostaden.

När vi analyserat alla aspekter ger vi dig ett förslag på den värmepump som passar dig och din bostad bäst.

Installation av din värmepump

Vi erbjuder en professionell och fackmannamässig installation av din värmepump. Alla våra montörer är certifierade och har stor erfarenhet och kunskap av installation av värmepumpar. Vi har särskild utbildning och är certifierade återförsäljare och ombud för värmepumpar från Bosch, Nibe, CTC och Metro Therm. 

bottom of page