top of page
LUFTKONDITIONERING

Att installera luftkonditionering blir allt vanligare hos både privatpersoner och företag. Vi erbjuder luftkonditionering anpassat för enskilda rum i ditt hem eller på företaget Alla installationer genomförs av certifierade kyltekniker. 

air conditioning.jpg

Så fungerar luftkonditionering

Genom att förflytta den varma luften till en annan plats kyler en luftkonditionering din bostad. Utöver att kyla renar och avfuktar den även luften i bostaden och det till en mer trivsam miljö att vara i.

Luftkonditionering i serverhallen 

För att din serverhall ska fungera så bra som möjligt behöver den ha rätt temperatur. Om temperaturen hamnar över 24 grader minskar servrarnas prestation. Med luftkonditionering kan dina servera prestera utan problem. 

Luftkonditionering i hemmet  

Att installera luftkonditionering i din bostad gör att du under sommaren kommer kunna reglera din innetemperatur. Att kunna reglera temperaturen gör att du får det svalt och skönt även under de varmaste sommardagarna.

Luftkonditionering på kontoret

Genom att ha en bra luftkonditionering på ditt företag skapar du en bättre arbetsmiljö för alla dina medarbetare. De kan koncentrera sig bättre och blir mer effektiva.

 

Service av luftkonditionering

Självklart genomför vi service och reparationer av din luftkonditionering. Allt vårt arbete utförs fackmannamässigt och av certifierade montörer. 

Vill du installera luftkonditionering i din bostad eller på ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Luftkonditionering i butiken

Genom att ha luftkonditionering i din butik skapar du en bättre och mer trivsam miljö för dina kunder. De kommer att välja din butik framför andra då din butik är sval och skön och de kommer även att stanna där längre.

Luftkonditionering i restaurangen eller cafeet 

Att ha en lokal som är rätt tempererad ger maten och fikar bättre smak och upplevs som fräschare. Det kommer även vara mer trivsamt för kunderna och det kommer garanterat komma tillbaka och sprida ordet vidare till sina vänner.

bottom of page